OM OSS

Vi brinner för att sprida kunskap om kroppens fascinerande fascia!

Med omfattande erfarenhet och hög nivå av expertis erbjuder vi friskvårdsbehandlingar och träning med fokus på neurmuskulär fasciaterapi. Med de senaste tekniker och metoder samt ständig forskning kan vi hålla oss i framkant av utvecklingen. Det är också anledningen till att andra kroppsterapeuter utbildar sig hos oss. Hos oss möter du alltid certifierad, auktoriserad och licensierad personal till din hjälp. Vi samarbetar också med andra specialister där vår kunskap inte räcker till för att hjälpa dig med helhetslösningar för ditt välbefinnande.

Marie Keller

Vår Historia

Idag är Keller Wellness AB en väletablerad verksamhet inom avancerad massage och fasciaterapi. Vi driver verksamheten som både klinik och akademi i flera städer samt Online. Resan började redan 2005 (16 år sedan) i Norrtälje och Stockholm.

Marie drabbades själv av en fallolycka och fick en allvarlig nackskada som i kombination med överrörlighetsproblematik gjorde att återhämtning försvårades. Trots att Marie fick höra att hon var skadad för livet så är hon idag helt återställd och har drivit egen klinik med stor framgång och har hjälpt många klienter med samma eller likande besvär. Marie brinner idag för att hjälpa andra terapeuter nå framgångsrika resultat samt hjälpa klienter att finna rätt terapeut för dem

Vår Vision & Värdegrund

Vår vision ”Fascinerande resultat med Fasciaterapi” är det vi arbetar med dagligen. Vår värdegrund säger vad vi står för och genomsyrar allt vi säger och gör. Vi brinner för att uppnå bästa möjliga resultat och service till våra kunder. Vi uppdaterar ständigt vår kunskap och verktygslåda med senaste forskning, fortbildning och nya behandlingsmetoder utan att kompromissa med kvalitet och patientsäkerhet. Där vår kunskap inte räcker till värdesätter vi våra samarbetspartners kompetens och kan därmed hjälpa våra klienter vidare.

Robert Schleip

LEDANDE FORSKNING

En del av våra försäljningsintäkter från Fazer by Artzt Vitality behandlingsredskap går till Fascia Research Group och deras forskningsprojekt inom Fascial.

”I’m very much impressed by the efficiency of this very potent treatment. In the area of physiotherapeutic and manual therapeutical treatments, this is one of the most effective techniques that I’ve witnessed in my professional life. It is profound and I’m really excited about it.”  

”The instrument-assisted fascial therapy with FAZER by Artzt Vitality is a challenging method for relieving fascial tension. It allows more detailed work than would be possible with the hands.”
Dr Robert Schleip Fascia Research Group, University Ulm 

Vår Passion

Massage VM

Marie Keller har deltagit i massagetävlingar sedan 2017 och har både 2020 och 2021 blivit utsedd till domare i The World Championship in Massage

Massage SM

Marie Keller arrangerar Svenska Mästerskapet i Massage genom SWAR i samarbete med IMA - the International Massage Association

Fascia Research Group

En del av våra försäljningsintäckter från fasciaterapi redskapen Fazer by Artzt Vitality går till Fascia Research Group som forskar på fascia. Vi är även medlemmar i olika fasciaorganisationer för att ständigt uppdatera oss med det senaste.

Judge Massage VM
Judge Massage VM
Domare Massage VM
Domare Massage VM
Ambassadör
Ambassadör
Massagelärare
Massagelärare
Marie

Marie Keller

VD & Ägare Terapeut på kliniken Instruktör på akademin

Jürgen Förster

Jürgen Förster

Samarbetspartner: Fysioterapeut och Fascia Instruktör

Robert

Robert Stipesevic

Terapeut på Kliniken