KELLERKLINIKEN

Resultatinriktade behandlingar.
Bli smärtfri och få tillbaka rörligheten med våra unika och effektiva behandlingsmetoder.

ATLASKORRIGERING

Marie är utbildad atlasspecialist i AtlasPROfilax-metoden.

MASSAGE

Vi kombinerar vanligtvis flera olika massagetekniker i samma behandling. Från avancerad neuromuskulär fasciaterapi till klassisk massageterapi.

PERSONLIG TRÄNING

Vi fokuserar främst på Neuromotorisk träning och Fascial Fitness framtagen för smärtlindring och ökad flexibilitet.

Vem är vi?

Vi erbjuder resultatinriktade och upplevelserika behandlingar med stor fokus på fascia (bindväv) och atlaskotan. Vi strävar ständigt efter att utvecklas genom att regelbundet delta i kurser, seminarier och internationella massagetävlingar som domare för att anamma nya effektiva metoder. Vårt signum är att jobba med kombinationsbehandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.

Vi har tagit fascia-metoderna Fazer by Artzt Vitality till Sverige i samarbete med fysioterapeuter (Tyskland).
Rekommenderade av fascia experten Dr Robert Schleip, Fascia Research Group.
Och djupvågsterapi som i kombination med Fazer är en av våra mest omtyckta behandlingar.
Vi håller även kurser i dessa tekniker för kroppsterapeuter.
Vill du prova denna behandling hos oss?

Behandlingsmeny

Vi behandlar:

 • Nackbesvär, nackspärr
 • Whiplash och andra nackskador
 • Huvudvärk, migrän
 • Yrsel, illamående, svindel
 • Spända käkar, domningar i käkar
 • Ryggont, ryggskott
 • Ischias, bäckenrotation, ljumskar
 • Knäbesvär, hälsporre mm
 • Stelhet och muskelbesvär
 • Fibromyalgi, hypermobilitet, HSD, EDS, POTS, AAI
 • Bäckenbesvär, diastas (efter graviditet)
 • Axelbesvär, domningar armar / händer
 • Idrottsskador, ex tennisarmbåge

Rekommenderad av fascia-expert

AtlasPROfilax & Fazer by Artzt Vitality ”

I’m very much impressed by the efficiency of this very potent treatment. In the area of physiotherapeutic and manual therapeutical treatment, this is one of the most effective techniques that I’ve witnessed in my professional life. It is profound and I’m really excited about it.”

”The instrument-assisted fascial therapy with FAZER by Artzt Vitality is a challenging method for relieving fascial tension. It allows more detailed work than would be possible with the hands.”

Dr Robert Schleip
Fascia Research Group, University Ulm

Signaturbehandling Keller Wellness

Jag blev ofta sämre av traditionella massagebehandlingar och fick ofta låsningar trots regelbunden träning. Efter en fallolycka drabbades jag av en allvarlig nackskada och fick höra av specialister att jag var skadad för livet. Då tog jag fram ett eget behandlingskoncept som går ut på att kombinera olika tekniker som inte bara visade sig ge framgångsrikt resultat för oss med nackskador och bindvävssjukdomar utan även för elitidrottare och den vanliga kunden.

Marie Keller

Marie

AtlasPROfilax - atlaskorrigering

En felställd atlaskota kan leda till en mängd olika besvär och sjukdomstillstånd. Atlaskotan C1 påverkar hela kotpelaren, fascia, nerver, ligament och muskler.

Neuromuskulär Fascia Massage

Vår signaturbehandling går ut på att kombinera flera fasciatekniker i samma behandling. För bästa effekt rekommenderas först AtlasPROfilax.

Neuromotorisk-/ Fasciaträning

Oavsett om du lider av en skada, tillfälliga besvär eller är frisk elitidrottare behöver din fascia specifik träningsform. Framtagen för smärtlindring och ökad flexibilitet.

Coaching I förändringsprocesser

Vi delar med oss livsstilsråd allt från antiinflammatorisk kost och egenvård för att du ska få så hållbara resultat som möjligt. Vi erbjuder även coaching i metakommunikation och förändringsarbete.

KVALITETSSÄKRADE TERAPEUTER

För oss är det självklart att vara välutbildad av godkända skolor och uppdaterad med det senaste.

Massör och Massageterapeut Certifierad via Branschrådet Svensk Massage
Medlem i YrkesMassörernas Förbund
Certifierad Medicinsk Massageterapeut
Domare I the World Massage Championship
Certifierad Atlasspecialist via AtlasPROfilax Academy och IAQA
Gesäll- & Mästarbrev i Massöryrket

”En mycket bra massageform som hjälper direkt. Har också rekommenderat mina toppidrottare och det blev stor skillnad.”
Zoran Maksic
President i Svenska Fitnessförbundet och BB, Mentor åt elitidrottare

”Jag vill berätta att jag fått behandling av Marie Keller för ett par månader sedan nu. Jag har dragits med besvärlig ischiasvärk och svaghet i benet under flera år och problemen har kvarstått trots behandling med sjukgymnast, kiropraktor och naprapat. Efter behandlingen hos Marie har jag varit smärtfri och fått tillbaka en känsel i benet. Balansen har blivit bättre. Jag är såklart mycket nöjd!
Läkare

 ”Jag har haft migrän i många och provat det mesta, även botox i nacken men inget hjälpte. Till sist sa en läkare till mig: -”Det enda jag kan göra är att skriva ut mediciner till dig men de funkar ju inte. Om det är någon som kan hjälpa dig så är det den här tjejen”. Sen tog han fram kontaktuppgifter till Marie på Kellerkliniken. Jag gick dit och gjorde en atlaskorrigering och sedan dess har jag inte haft migrän längre.

”I nuläget är det bara den sorts massagebehandling som Marie ger mig som hjälper och tar bort smärtan när den uppstår. Jag bor i Norrtälje, men åker till Norrköping för att få just den behandling som Marie kan ge. 
Maria Norrtälje

Konsultation

Kostnadsfri konsultation

Vi rekommenderar att du första gången bokar en kostnadsfri konsultation om du känner dig osäker på vilken behandling du ska välja. Om du är intresserad av AtlasPROfilax ingår alltid konsultation.

Vi är måna om att du får det bästa möjliga resultat utifrån dina förutsättningar. Vi går igenom dina önskemål och behov samt gör en kostnadsfri undersökning. Därefter lägger vi upp en plan i samråd med dig eftersom du ansvarar för din egen hälsa. Vi är självklart här för att stötta och sträva efter att du ska få bästa möjliga resultat. Ibland kan detta även innebära att vi hänvisar dig vidare till någon av våra samarbetspartners, exempelvis naprapat.

Vanliga frågor och svar

Vi provar alltid själva alla behandlingar och väljer endast de bästa metoderna på marknaden och håller oss ständigt uppdaterad vad som sker inom forskning. Vi deltar regelbundet på konferenser, seminarier, kurser, mässor osv för att vara uppdaterade med det senaste. Marie har också varit domare på Massage VM i kategori "Wellnessmassage" 2021 och 2023.

Behandling: Välj mellan 45 eller 75 minuter. Vi har tagit bort 30-minuters behandling då vi vill fokusera på och erbjuda behandlingar som är resultatinriktade. I vissa fall kan vi behöva boka en uppföljning för att stämma av hur en tidigare behandling gett resultat och följa upp med en kort "finputsning" och i dessa fall kan vi komma att boka upp en behandlingstid på 30 minuter. Dessa tider går inte att boka online utan bokas av terapeuten direkt på plats.

Konsultation: Konsultation tar ca 30 minuter eller kortare tid beroende på antal frågor och hur påläst du är sedan tidigare.

I dagsläget finns det endast en kvinnlig massör.

Det är en fördel om du inte har ätit precis innan massagebehandling.

Vår dörr är låst under pågående behandling så kom så nära din inbokade tid som möjligt.

Du bör avstå från träning efter din behandling för att du ska få maximal effekt av behandlingen som möjligt samt undvika skador under träningen.

Nej vi har inga drop-in tider då vi även håller kurser inom avancerad fasciaterapi samt har styrelseuppdrag i Yrkesmassörernas Förbund och lägger mycket tid på detta. 

Våra kunder har olika önskemål och behov så vi försöker i största mån att anpassa oss efter detta. Därför är det viktigt för att du ska få så bra behandling som möjligt enligt dina önskemål att du tar upp detta redan i början av behandlingen.

Du väljer själv om du vill ha tyst under behandlingen eller vill prata. Berätta GENAST för terapeuten om något känns obekvämt som till exempel att terapeuten använder för hårt eller löst massagetryck, om du fryser eller blir för varm av värmen i massagebänken. Ju fortare terapeuten får veta desto fortare kan detta justeras. 

Intresserad av en behandling?

Boka konsultation eller behandling idag!