WELLNESS

Stressrelaterade besvär

Behandlingstekniker med fokus på avslappning och välbefinnande.
Vi skräddarsyr din behandling utifrån dina önskemål och behov. Vi kan därför utföra en eller kombinera flera tekniker i samma behandlingstillfälle. Läs vidare om våra olika behandlingstekniker här nedan. 

NBE3000 RF

Vanliga frågor och svar

Vi provar alltid själva alla behandlingar och väljer endast de bästa metoderna på marknaden och håller oss ständigt uppdaterad vad som sker inom forskning. Vi deltar regelbundet på konferenser, seminarier, kurser, mässor osv för att vara uppdaterade med det senaste. Marie har också varit domare på Massage VM i kategori "Wellnessmassage" 2021 och 2023.

NBE300 RF radiovågsbehandling har flera användningsområden som tex fasciaterapi, lymfmassage, sportmassage, ansiktsbehandling men det finns även ett behandlingsprotokoll för anti-stress behandling som är väldigt behaglig. Behandlingen inleds med att du ligger uppkopplad till apparaten med speciella plattor som avger en behaglig värme. Därefter utför terapeuten långsamma svepande drag med dubbla munstycken som också avger en behaglig värme. Terapeuten tänker även på att föra dem i lymfans riktning.

Du kan välja mellan två olika behandlingar
Anti-stress med bara plattorna (för dig som vill spara tid och pengar eller endast vill ligga uppkopplad till apparat utan manuell behandling.
Anti-stress med både plattor och manuell terapi med RF-handtagen för bästa effekt

Spamassage är en lättare typ av massagebehandling där man lägger stor fokus på att behandlingen ska ge total avslappning. 

Gua Sha är en österländsk behandling som går ut på att man skrapar vävnaden med redskap av rosenkvarts eller jadesten. Enligt den österländska filosofin skrapar man tills det skapar hematom (blödning i vävnaden) men inom spabranschen i västvärlden har man anpassat behandlingen så att man skrapar med lättare drag på ett behagligt sätt som skapar avslappning.

Alla upplever vi stressiga perioder och då kan en avslappningsmassage ge positiva resultat men om du utsatts för långvarig stress som riskerar att leda till utmattning kan vi erbjuda coaching i metakommunikation och förändringsarbete. I dessa coachingsamtal ingår även neuromotorisk träning och kinestetisk behandling.

Neuromotorisk träning innebär att du gör rörelser under väldigt långsamt tempo.
Vi är utbildade av bland annat Susanne Wolmesjö som forskat inom neuromotorisk träning och hjärnforskning i samband med rörelse.
Efter övningarna är det vanligt att hjärntrötthet lättar och nya ideér och tankar flödar fram igen. Därav passar det perfekt att kombinera detta med coaching tillfällen för att jobba på metakommunikation.

Rekommenderade behandlingar

Vanligtvis kombinerar vi två eller flera tekniker i samma behandling men väljer alltid att arbeta manuellt med händerna i alla våra massagebehandlingar.

Coaching

Coaching I metakommunikation och förändringsarbete i kombination med neuromotorisk rörelse för hållbara resultat. Coaching tillfället kan bokas både i våra lokaler eller via Zoom.

Läs mer...

NBE3000 RF
Spamassage
Neuromuskulär fasciaterapi

Behandlingar

NBE3000 endast plattor  25 min
NBE3000 plattor + handtag 45 min

NBE3000 plattor + handtag + Gua Sha 75 min

Gua Sha ansikte  25 min
Gua Sha ansikte + ryggmassage 45 min

Gua Sha ansikte + helkroppsmassage  75 min

Spamassage  ansikte eller halvkropp 25 min
Spamassage  ansikte + halvkropp 45 min

Spamassage ansikte + helkropp  75 min

Intresserad av en behandling?

Boka konsultation eller behandling idag!

Här finner du lediga tider hos Marie 0707220658
info@kellerkliniken.se

Judge VM

KELLERKLINIKEN
Adress Nygatan 80, Norrköping
Tel: 0707220658

www.kellerkliniken.se
info@kellerkliniken.se

ANMÄLAN VÅRA KURSER
www.fasciawellness.se
info@fasciawellness.se