Vi fortsätter att ha öppet i den mån det är möjligt.
Vi följer givetvis utvecklingen av Coronaviruset samt information som ges av regering och folkhälsomyndigheten för fortsatta riktlinjer och rekommendationer.

Vi håller ytterdörren låst och tar inte emot drop-in kunder. Detta gör vi för både personalen och kundernas säkerhet.

Uppdatering 30/9-21
Igår tog man bort restriktionerna gällande pandemin. För oss innebär det inte någon större skillnad. Rutiner för hygien/rengöring har alltid varit av betydelse för oss i friskvårdsbranschen. Så texten här nedan är fortfarande aktuell. Enda punkten vi strukit är att du som kund nu även kan ta med sällskap.

Ett stort tack till alla er kunder som visar hänsyn och omtanke som stannar hemma om ni rest eller är det minsta förkylda.  Som småföretagare är vi otroligt tacksamma till er som är friska och symtomfria att ni fortsätter att stötta vår verksamhet och går på behandling som vanligt. Det gör att vi kan fortsätta betala löner till anställda, skatter, avgifter till staten så att samhället fortsätter att rulla på. 
När man bedriver en klinikverksamhet finns det sedan länge rutiner för hur man ska sköta hygien/rengöring och andra säkerhetsrutiner men vi har även infört nya rutiner som extra säkerhet.
Vi håller ytterdörren låst under pågående behandlingar. Det är inte längre möjligt att spontant komma förbi kliniken utan att ha bokat tid för att få information, köpa produkter eller boka tid. Detta pga att vi utökat våra säkerhetsrutiner och spritar av alla möbler, dörrhandtag, bord osv efter varje kund. Detta skulle gälla även efter den kund som kommer in utan att ha förbokat tid. Att avbryta en pågående behandling för att ge service till drop-in kunder leder därför till extra långa avbrott som en betalande kund inte ska behöva vara med om. Bokning, frågor och annat tar vi gärna emot via mejl eller på telefon under telefontid.

 • Vi tar inte i hand när vi hälsar dig välkommen. Skogräns gäller som vanligt.
 • Du får tvätta händerna i minst 30 sek och alcogel finns. Vi tvättar och spritar alltid av våra händer före och efter varje kund.
 • Vi har endast engångshanddukar
 • Vi spritar av handtag och andra lokalytor regelbundet
 • Vi spritar av babsterminalen (kortmaskin) men finns även möjlighet att betala med Swish
 • Vi byter alltid handdukar och desinficerar massagebänkar och behandlingsredskap/instrument och apparaturer som använts efter varje kund.
 • Vi som jobbar har arbetskläder och inte våra vanliga kläder på oss under arbetstid. Vi har tillgång till plasthandskar och annat skyddsmaterial.
 • Undvik att komma i sällskap. Vi önskar så få personer som möjligt vistas i kliniken samtidigt.
 • Vi serverar vatten från vår Chanson. En maskin som filtrerar vatten och klustar om det till önskat Ph-värde och ORP (Oxidation reduction potential) som bland annat gör att virus och bakterier inte trivs i kroppen. Läs mer..

Vi på Kellerkliniken går inte till jobbet om vi känner oss sjuka eller det minsta förkylda och förväntar oss detsamma från våra kunder. Vi har också en 2-åring som inte heller får vistas på förskola vid minsta lilla tecken på förkylning. Därför kan det innebära att vi håller stängt oftare än vanligt pga VAB (Vård av Barn). Det kan tyvärr påverka möjligheterna att hitta lediga tider och det kan även innebära att vi kan behöva göra avbokningar med kort varsel.  Därför är vi extra tacksamma till er kunder som har förståelse och hjälper oss så att Kellerkliniken kan ta sig igenom denna period. 
Vi försöker lösa detta genom att:

 • Vi tar tillfälligt bort 24-timmars avbokningsregel vilket innebär att vi inte tar betalt för avbokning med kort varsel, men försök att avboka så fort som möjligt. Hinner vi inte få in en ny kund på din avbokade tid drabbar det företaget extra hårt just nu.
 • Om du däremot dyker upp på din bokade behandling trots symtom kommer vi att neka behandling trots att du får betala för din tid.
 • Vi kommer under den här perioden vara mer flexibla med tider, till exempel jobbar kvällar och helger i viss mån av möjlighet om vi har fått avbokningar ordinarie arbetstid. Avvakta med massage minst 48tim (helst 2 veckor) efter vaccin.

Sköt om er!