AVBOKNINGSREGLER
Om-/avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad behandling, annars debiteras full avgift. Vi tar betalt med kort och i vissa fall faktura när det gäller företag.

FRISKVÅRDSBIDRAG
Om du har via din arbetsgivare rätt till friskvårdsbidrag så går det bra att använda det hos oss. Några saker att tänka på:
Ta alltid reda på följande FÖRE ditt besök hos oss. Vi kan inte göra några ändringar i efterhand och det är viktigt att vi har arbetsgivarens godkännande om företaget ska betala.
- godtar arbetsgivaren kvitto betalt med kort?
- vilka uppgifter behövs?
- vid fakturering behöver vi faktureringsuppgifter såsom org.nr, telnr, mejladress till arbetsgivaren.

Företagare
Var noga med att lämna korrekta faktureringsuppgifter då vi inte gör några ändringar i efterhand.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS
Wellnet hälsoportal

BOKNING
Just nu är Marie mammaledig men jobbar några timmar/v. Robert har tackat ja till ett uppdrag som innebär att inte han heller finns på Kellerkliniken på heltid just nu.
Tills vidare gäller följande:
öppettider tisdagar 18.00-20.00 (endast Robert)
torsdagar 15.00-20.00 och söndagar 10.00-16.00 om inget annat anges i bokningssystemet. Dessa dagar går det att boka både Marie och Robert men dock ej samtidigt.
Vissa veckor kan öppettiderna variera beroende på röda dagar, konsultuppdrag, kursdagar eller liknande. Söndag 23/6 stängt pga deltagande i Massage VM.
Vid bokning via vårt bokningssystem välj Robert som terapeut. Vi har inte öppnat Maries kalender pga att vi behöver undvika dubbelbokningar. Vill du boka Marie som terapeut väljer du fortfarande Robert i bokningsprogrammet men väljer en torsdag/söndag, ej övriga dagar.
Då vi just nu har begränsad möjlighet att svara på mejl/telefon eller ta emot bokningar så görs bokning enklast via bokningssystemet på hemsidan. På vår första sida finns en knapp med text "boka behandling". Klicka där så kommer du direkt till bokningssystemet.
De flesta av våra kunder bokar via hemsidan och det är först till kvarn som gäller, vi öppnar inga extra tider tills vidare.

NÄR DU BÖR AVBOKA DIN BEHANDLING
Självklart bör du avboka din behandling när du är sjuk, här räknas även förkylning in. Många går till jobbet trots förkylning men det är direkt olämpligt att ta massage när man är förkyld då det kan sätta igång en utrensningeffekt och symptomen blir starkare. Det är vanligt att man kan få muskelvärk vid förkylning men i detta fall är vila bättre än massage. Dessutom kan du smitta våra terapeuter. Vi har rätt att neka behandling utan återbetalning ifall man kommer sjuk till Kellerkliniken.

INTYG
Komplettering till kvitto för att få sitt friskvårdsbidrag: Detta gör vi kostnadsfritt och sker i samband med behandling. Vi gör inte detta på vår fritid.
Övriga intyg som exempelvis vilka fynd vi gjort i samband med hälsoundersökning eller behandling:
Det här tar längre tid än vad man kanske kan tro att utfärda, framför allt när det är många kunder som har behov av detta. Detta har vi inte tid att utfärda under vår vanliga arbetstid på kliniken då vi är fullbokade med behandlingar. Detta görs efter arbetstid eller helger då vi vanligtvis inte arbetar. Självklart tar vi därför ut en avgift för dessa beställningar. Kostnad för detta är 640:-
Du har enligt GDPR rätt att få ut alla journaler från oss men då vi inte är skyldiga att skriva journal kan de ge bristfällig information eller behöver renskrivas då vi ofta antecknar så att bara vi själva förstår och använder som minnesanteckningar. Den information som kan plockas ut är hälsoanamnesen du själv fyllde i om dina kontaktuppgifter och symtom vid ditt första besök samt eventuellt behandlingsjournal. Ett intyg skrivs endast på beställning och är alltså information som inte är lagrad i vår databas. Det innebär att det är en extra tjänst man beställer hos oss, vilket innebär att vi därför tar ut en avgift för detta.