Vi har just nu begränsad möjlighet att svara i telefon och ta emot bokningar. På grund av Corona-situationen har vi färre bokningar och vill använda tiden effektivt. Det gör att det finns färre tider i vår kalender för att i första hand fylla på hela arbetsdagar. Finner du ingen tid som passar dig så kontakta oss för att ta fram en tid som passar oss båda.
Marie Keller VD, Ägare och terapeut
Jag har i över 16 år jobbat heltid i den här branschen. Väldigt ofta har det blivit övertid och detta har jag bestämt mig för att ändra på.
  • Efter att ha blivit mamma igen efter 23 år så vill jag ha en ny balans mellan arbete och privatliv.
  • Jag arbetar även som massagelärare och undervisar i metoder som jag tagit till Sverige
  • Jag arbetar som coach och mentor till andra spa & massageterapeuter
Jag vill ge mina kunder som kommit på sin behandling eller elever som deltar på mina kurser 100% uppmärksamhet så de får en bra behandling/utbildning. Därför har jag begränsad möjlighet att ta emot samtal under dessa timmar.
Detta gäller inför din bokning:
Läs längre ned!
Robert Stipesevic: extra personal
Jobbar igen men endast några få timmar i veckan. Dessa timmar ser du i vårt bokningsprogram eller om du scrollar neråt.

BOKNING
1:a hand självbokning via hemsidan eller direkt efter avslutad behandling på plats.
2:a hand via telefon. Telefontid 9.00-10.00 vardagar
Under kurstillfällen kan vi inte svara men försöker ringa tillbaka när tillfälle ges.
3:e hand via sms / mejl
Vi rekommenderar inte att du kommer förbi kliniken då vi inte kan avbryta mitt i en pågående behandling.

AVBOKNINGSREGLER
Om-/avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad behandling, annars debiteras full avgift. Vi tar betalt med kort och faktura när det gäller företag.

VILKEN BEHANDLING SKA DU BOKA?
Vilken behandling? Om du inte vet vilken behandling du ska välja så kan du i första hand välja en kostnadsfri konsultation. Då får du berätta om dina besvär/önskemål så bokar vi därefter upp en ny tid för behandling. Det blir ingen behandling vid samma tillfälle.
Vilken typ av massage? Är du osäker på vilken massage du ska välja så utgå efter tidslängden på behandlingen. 25min eller 50min. Eller välj efter prisklass som passar dig. Själva massageteknik kan vi besluta om när du är på plats. Notera att det kan skilja mellan priserna på de olika massageteknikerna.

Har du frågor om AtlasPROfilax-metoden? Boka kostnadsfri konsultation. Vi kan inte besvara mejl om vilka resultat du kan få av behandlingen utan att ha gjort undersökning eller hört hela din berättelse.
Atlaskorrigering vid samma tillfälle som konsultation? Om du är säker på att du vill göra korrigeringen vid samma tillfälle så boka "AtlasPROfilax". Då ingår både konsultation och korrigering vid samma tillfälle. Annars finns det inte tillräckligt med tid för att hinna utföra korrigering vid samma tillfälle om du endast bokar konsultation.

FRISKVÅRDSBIDRAG
Om du har via din arbetsgivare rätt till friskvårdsbidrag så går det bra att använda det hos oss. Några saker att tänka på:
Ta alltid reda på följande FÖRE ditt besök hos oss. Vi kan inte göra några ändringar i efterhand och det är viktigt att vi har arbetsgivarens godkännande om företaget ska betala.
- godtar arbetsgivaren kvitto betalt med kort?
- godtar arbetsgivaren faktura?
- vilka uppgifter behövs?
- vid fakturering behöver vi faktureringsuppgifter såsom org.nr, telnr, mejladress till arbetsgivaren.

Företagare
Var noga med att lämna korrekta faktureringsuppgifter då vi inte gör några ändringar i efterhand.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS
Wellnet hälsoportal

NÄR DU BÖR AVBOKA DIN BEHANDLING
Självklart bör du avboka din behandling när du är sjuk, här räknas även förkylning in. Många går till jobbet trots förkylning men det är direkt olämpligt att ta massage när man är förkyld då det kan sätta igång en utrensningeffekt och symptomen blir starkare. Det är vanligt att man kan få muskelvärk vid förkylning men i dessa fall är vila bättre än massage. Dessutom kan du smitta våra terapeuter. Vi har rätt att neka behandling utan återbetalning ifall du kommer sjuk till Kellerkliniken.

ÖPPETTIDER
Vi har inga öppettider för närvarande men vi har bokningsbara tider. Skillnaden är att om vi inte har kunder inbokat under bokningsbara tider kan vi hålla kliniken stängd för att exempelvis i stället jobba hemifrån med andra uppdrag. På grund av Corona-situationen försöker vi fylla dagar så att de blir fullbokade istället för att ha spretigt schema. Hittar du ingen ledig tid i vår kalender så hör av dig så försöker vi ordna en annan tid åt dig.
Vi har bokningsbara tider:
Marie: mån, tis, ons och fre 10.00-14.00
tor 10.00-18.00 helger stängt
Robert: tis 17.00-19.00
INTYG
Komplettering till kvitto för att få friskvårdsbidrag:
Detta gör vi kostnadsfritt och sker i samband med behandling. Vi gör inte detta på vår fritid. Säg till om detta FÖRE behandlingen så nästa kund inte blir drabbad av förseningar eller att du får vänta med komplettering till annat tillfälle när tid ges.
Övrigt exempelvis intyg baserat på journal
Enligt GDPR har du rätt att få ut alla dina journaler från vår databas men ett intyg är ett nytt dokument vi utfärdar efter förfrågan/beställning och därför kan vi neka om vi exempelvis inte har möjlighet att utfärda det med kort varsel. Vi tar också ut ett arvode för denna extra tjänst.

Då vi inte är skyldiga att skriva journal kan dessa ge bristfällig information eller behöver renskrivas då vi ofta antecknar för egen del som minnesanteckningar.