Om oss

KELLERKLINIKEN startade redan 2007 då i Norrtälje och har sedan dess även varit verksamt i Stockholm. Verksamheten etablerades i Norrköping under 2014 och har nu ambitionen att utvecklas och därmed har också bolaget bytt form till aktiebolag men varumärket Kellerkliniken fortsätter att stärkas med ambitionen att väga i regionen med omnejd.

Marie Keller äger Keller Wellness AB och driver bolaget tillsammans med Robert Stipesevic. Bolaget registrerades 2016. Dock har verksamheten funnits i gång tidigare i en enskild firma. Både Marie och Robert har lång och gedigen erfarenhet inom hälsa, idrott och medicin med ett flertal utbildningar från professionella skolor.

Vision

Vi erbjuder både resultatinriktade och upplevelserika hälsokoncept och satsar på ett helhetstänk för hela människan. För att kunna inspirera och hjälpa andra människor att leva ett hälsosammare liv,  anser vi det bästa sättet är att själv leva som man lär. Vi brinner för att ständigt utvecklas och anamma de bästa hälsometoder och produkter som finns på marknaden.

Kurser för terapeuter

Vill du arbeta med våra behandlingar eller wellness koncept?
Fazer by Artzt Vitality, Gua Sha, Deep tissue massage, Fascial fitness mm

Kurser för våra kunder

Vill du lära dig mer om fascia och hur kroppen fungerar?
Fascial fitness, Gua Sha och massagekurser för hemmabruk.

The Swedish Championship in Massage

Vi är ambassadörer för IMA-International Massage Association som arrangerar the World Championship in Massage och stöttar nationella massagetävlingar.
Vi arrangerar Massage SM och deltar som domare i flera massagetävlingar världen över.