Här kan du följa de senaste uppdateringar om vad som händer hos oss. Allt från öppettider, konsultuppdrag, resor, produktleveranser, event, specialerbjudanden, tävlingar och information om nya behandlingar osv.  Varmt Välkommen!

Öppet endast för förbokade besök

Vi har beslutat att montera ett dörrlås till kliniken som innebär att vi endast släpper in de kunder som bokat behandling. Detta gör att vi kan fokusera 100% på den kund som får pågående behandling utan störande avbrott. Det ökar också trygghet och säkerhet för både terapeuten och kunden.

Detta gäller inför ditt besök:
Kom tidigast 5 minuter före din avtalade tid. Då är vi klara med kunden före och har möjlighet att öppna dörren åt dig.

Boka tid

Bokning sker endast via hemsida, eller i samband med behandlingstillfälle.

Frågor eller få tips & råd

Har du enkla frågor kan du ställa dem via mejl info@kellerkliniken.se
Gäller det mer ingående frågor som kan behöver mer utförliga svar och eventuellt undersökning ber vi dig boka kostnadsfri konsultation.

MARIE
Semester till 2/8 klicka på "Hem" och "Boka tid"
YOLIANA
2/8 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00
3/8 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00
6/8 12.00, 13.00
Vill du boka tid hos Yoliana? Yolina har valt att fokusera på kvinnohälsa och tar därför endast emot kvinnor.
Mejla oss på info@kellerkliniken.se eller ring 0760666654

Följ rätt Facebook-konto

Ett av våra privata mejlkonton har blivit hackat (inget företagskonto) och därefter har de tagit över vårt facebook-konto. Vi har alltså inte själva tillgång till konton och kan inte se om vi får meddelanden eller annat. Vi har anmält saken men det har ännu inte skett någon förändring. Vi rekommenderar därför att du som följer vårt konto 1) anmäler kontot 2) slutar gilla sidan.
Vår nya sida heter: Kellerkliniken (med små bokstäver). Följ oss gärna där

Vårt aktiva konto

OBS!  OBS!  OBS!  OBS!  OBS!  OBS!

2 sidor nedanför är också kapade...

Tack för att du tar dig tid att avfölja alla de kapade sidorna om du redan följt dem. Om inte så var noga med att du väljer rätt sida. Du riskerar i annat fall att inte få svar från oss ifall du skickar meddelanden eller i värsta fall kan få länkar skickade till dig med virus eller likande. Tack för att du hjälper oss att synas med rätt konto!

Hackat konto

OBS!  OBS!  OBS!  OBS!  OBS!  OBS!

...även de på vänster sida