Här kan du följa de senaste uppdateringar om vad som händer hos oss. Allt från öppettider, konsultuppdrag, resor, produktleveranser, event, specialerbjudanden, tävlingar och information om nya behandlingar osv.  Varmt Välkommen!

Öppet endast för förbokade besök

Vi har beslutat att montera ett dörrlås till kliniken som innebär att vi endast släpper in de kunder som bokat behandling. Detta gör att vi kan fokusera 100% på den kund som får pågående behandling utan störande avbrott. Det ökar också trygghet och säkerhet för både terapeuten och kunden.

Detta gäller inför ditt besök:
Kom tidigast 10 minuter före din avtalade tid. Då är vi klara med kunden före och har möjlighet att öppna dörren åt dig. När det nya låset är ditsatt kommer vi sen kunna öppna utan att avbryta pågående behandling.

Boka tid

Bokning sker endast via hemsida, eller i samband med behandlingstillfälle.

Frågor eller få tips & råd

Har du enkla frågor kan du ställa dem via mejl info@kellerkliniken.se
Gäller det mer ingående frågor som kan behöver mer utförliga svar och eventuellt undersökning ber vi dig boka kostnadsfri konsultation.

Följ rätt Facebook-konto

Ett av våra privata mejlkonton har blivit hackat (inget företagskonto) och därefter har de tagit över vårt facebook-konto. Vi har alltså inte själva tillgång till konton och kan inte se om vi får meddelanden eller annat. Vi har anmält saken men det har ännu inte skett någon förändring. Vi rekommenderar därför att du som följer vårt konto 1) anmäler kontot 2) slutar gilla sidan.
Vår nya sida heter: Keller Wellness Clinic