Vi utför flera typer av massagebehandlingar och utbildar oss ständigt i olika massagetekniker. Massage används till exempel vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Alla mår bra av beröring, för att inte tala om vad en skickligt utförd behandling kan åstadkomma för att öka människors välbefinnande!

FASCIA THERAPY med FAZER behandlingsredskap
En djupmassage både med och utan behandlingsredskap från Artzt Vitality® framtagna av Artzt Institut i samarbete med  fasciaforskaren Dr Robert Schleip.
VAD ÄR FASCIA?
Nyligen har fibros bindväv som omger och förbinder våra muskler - kallad fascia "- blivit ett mycket trendigt ämne i akademisk forskning. Nya vetenskapliga insikter och rön har gett upptäckt till att kroppsövergripande kollagena nätverket reglerar dess styvhet och rörlighet i nära samarbete med det autonoma nervsystemet. På det sättet tar den en viktigare och mycket mer aktiv roll än vad man tidigare förstått.
 
loading...

Klassisk svensk massage

Sportmassage

Sittande massage
 

Massageterapeutisk behandling

Apparaturbehandling IL och RF

Skalpmassage
 

Medicinsk massage

Spamassage

Ansiktsmassage

Första besöket!
Vid första besöket ber vi dig fylla i en hälsodeklaration och därefter för vi journal för att kartlägga resultaten från varje besök. Massageterapeuten kan också komma att utföra tester som hållningsanalys, rörelsetester, funktionstester och palpering för att upptäcka eventuella dysfunktioner. Förslag på träningsprogram och stretchprogram samt rekommendationer av andra behandlingsmetoder som expempelvis AtlasPROfilax® eller apparaturbehandling kan bli nödvändigt. Självklart är du även välkommen för en avslappnande massage utan behov av rehabilitering.

Handduksteknik
Under massagebehandlingarna använder vi oss av en speciell handduksteknik vilket gör att du som kund aldrig behöver känna dig utblottad.

För en del människor är avslappning som bäst under tystnad medan andra får nya krafter av att träffa människor och samtala. Du väljer sjäv om du vill att det ska vara tyst under din massagebehandling eller inte.

Berätta också gärna för din terapeut om du föredrar en lättare eller mer djupgående form av massage.