Vi fortsätter att ha öppet i den mån det är möjligt.
Vi följer givetvis utvecklingen av Coronaviruset samt information som ges av regering och folkhälsomyndigheten för fortsatta riktlinjer och rekommendationer.

Stängt: 30 Mars Stängt endast öppet för de som redan bokat behandling.
Extra!!! Öppet söndag 5/4.

Ett stort tack till alla er kunder som visar hänsyn och omtanke som stannar hemma om ni rest eller är det minsta förkylda.  Som småföretagare är vi otroligt tacksamma till er som är friska och symtomfria att ni fortsätter att stötta vår verksamhet och går på behandling som vanligt. Det gör att vi kan fortsätta betala löner till anställda, skatter, avgifter till staten så att samhället fortsätter att rulla på.
När man bedriver en klinikverksamhet finns det sedan länge rutiner för hur man ska sköta hygien och andra säkerhetsrutiner men vi har även infört nya rutiner som extra säkerhet.

• Vi tar inte i hand när vi hälsar dig välkommen. Skogräns gäller som vanligt.
  • Du får tvätta händerna i minst 30 sek och alcogel finns. Vi tvättar och spritar alltid av våra händer före och efter varje kund.
  • Vi har endast engångshanddukar
  • Vi spritar av handtag och andra lokalytor regelbundet
  • Vi spritar av babsterminalen (kortmaskin) men finns även möjlighet att betala med Swish
  • Vi byter alltid handdukar och desinficerar massagebänkar och behandlingsredskap/instrument och apparaturer som använts efter varje kund.
  • Vi som jobbar har arbetskläder och inte våra vanliga kläder på oss under arbetstid. Vi har tillgång till plasthandskar och annat skyddsmaterial.
  • Vi serverar vatten från vår Chanson. En maskin som filtrerar vatten och klustar om det till önskat Ph-värde och ORP (Oxidation reduction potential) som bland annat gör att virus och bakterier inte trivs i kroppen. Läs mer..

Vi på Kellerkliniken går inte till jobbet om vi känner oss sjuka eller det minsta förkylda och förväntar oss detsamma från våra kunder. Vi har också en 1,5-åring som inte heller får vistas på förskola vid minsta lilla tecken på förkylning.
Det kan tyvärr påverka möjligheterna att hitta lediga tider och det kan även innebära att vi kan behöva göra avbokningar med kort varsel.  Därför är vi extra tacksamma till er kunder som har förståelse och hjälper oss så att Kellerkliniken kan ta sig igenom denna period.
Vi försöker lösa detta genom att:

• Vi tar tillfälligt bort 24-timmars avbokningsregel vilket innebär att vi inte tar betalt för avbokning med kort varsel, men försök att avboka så fort som möjligt. Hinner vi inte få in en ny kund på din avbokade tid drabbar det företaget extra hårt just nu.
  • Om du däremot dyker upp på din bokade behandling trots symtom kommer vi att neka behandling trots att du får betala för din tid.
  • Vi kommer under den här perioden vara mer flexibla med tider, till exempel jobbar kvällar och helger i viss mån av möjlighet om vi har fått avbokningar ordinarie arbetstid.

Sköt om er!

Vi har en del produkter på Kellerkliniken som kan vara till hjälp under den här perioden
Kattklo (ört), Gingseng, Gurkmeja
Ph-flaskor
Handsprit

Handcreme: Eftersom rekommendationer finns att tvätta händerna ofta kan det och handsprit torka ut händerna.
Linnex, massagebollar, Gua sha massageverktyg och Theragun: För självhjälp av stela och värkande muskler.
Presentkort: För många småföretagare kommer den här perioden innebära en stor ekonomisk nedgång eller i värsta fall konkurs. Många småföretagare har redan kniven mot strupen med höga skatter, arbetsgivaravgifter, andra avgifter och dessutom räkningar som ska betalas som vanligt även om kliniker/butiker måste stängas eller tappar kunder. Småföretagare har oftast inte samma rättigheter/säkerhet som stora företag eller anställda i Sverige. Ännu svårare blir det för de företag som inte kan arbeta hemifrån. Köp därför gärna presentkort som kan utnyttjas vid senare tillfälle.