För mer personliga råd är du välkommen att boka tid för konsultation. Vissa frågor kan inte alltid besvaras utan att vi gör en undersökning för hur situationen är i just ditt fall. Ett besvär kan bero på flera orsaker och människor har olika förutsättningar vilket vi måste ta hänsyn till när vi ska besvara frågor på ett personligt plan.

VANLIGA FRÅGOR (behandlingar)
 
Måste jag boka i förväg?
Ja, alla behandlingar bör helst bokas i förväg. Vi är oftast fullbokade flera veckor framåt men ibland kan vi ha fått någon av-/ombokning så kontakta oss gärna om det gäller akutfall. Annars rekommenderar vi att du bokar i förväg.

Vad är en duo-behandling?
Med duo-behandling menar vi att två personer får sin behandling samtidigt. Det kan vara i samma rum eller i egna rum. De flesta av våra kroppsbehandlingar går att få som duo. Vid bokningen av behandlingarna så säger du att du vill ha dem som duo. Du och ditt sällskap behöver inte ta samma behandlingar.

När ska jag komma före min behandling?
För att vara säker på att du ska få hela din behandling är det viktigt att du kommer i tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att förkorta behandlingen. Vi rekommenderar att du kommer 10 min före utsatt tid. Då vi inte alltid har bemannad reception har vi begränsad möjlighet att erbjuda kundservice för drop-in kunder.

Om jag måste avboka min tid?
Av- eller ombokning skall ske senast 24 timmar före utsatt tid, annars utgår full debitering. Avbokning skall ske via telefon, hemsidan (bokningsprogram Clinicbuddy) eller sms. Ej via sociala medier såsom instagram, facebook, youtube eller twitter.

Ska jag ha någonting på mig under behandlingen?
Vid BEMER, Bioscanning behåller du kläderna på men tar av allt av metall såsom smycken, skärp osv. Under massage behåller du underkläderna på. Om du bara ska ha ryggmassage går det bra att behålla byxorna på om man vill det.

Kan jag välja manlig eller kvinnlig massör?
Ja, vi har både kvinnlig och manlig massör. Meddela i god tid vilket du föredrar. Meddela också vilken typ massage du önskar (klassisk massage, fascia djupmassage osv). Det kan skilja mellan terapeuterna vilka massageutbildningar man har.

Kan man ta sin behandling som friskvård?
Även om vi vet vilka behandlingar som godtas som friskvård enligt Skatteverket, så vet vi inte vad din arbetsplats har för policy. Vi ber dig att kolla med din arbetsgivare  / revisor hur du ska redovisa friskvård. Olika företag har olika rutiner för detta och vi kan omöjligt känna till vad varje företag godkänner som friskvård. Ta reda på detta FÖRE din tid hos oss. Vi kan INTE göra några ändringar på kvitton och fakturor i efterhand.