Vi arbetar med två olika system. Detta gör det ännu mer intressant att se att våra olika apparaturer som är oberoende av varandra kan komma fram till samma resultat. Det kraftigare systemet är ett uppbyggt system baserat på META-terapi som är en vidareutveckling av frekvensterapin. Tillsammans med kunskap om naturmedicin och hälsokost ökar det dessutom förståelsen för resultatinriktade lösningar.

BIOSPECT kroppscanning skannar organ och vävnader för att upptäcka obalanser och negativ utveckling i ett tidigt stadium i kroppen. Vi kan se nerv och smärtpåverkan samt andra belastningar och obalanser som kan leda till sjukdom. När analysen är slutförd går terapeuten igenom resultaten och ger därefter rekomendation och förslag på vilka insatser som kan vara lämpliga.

VATTEN
Vi serverar filtrerat vatten med Ph9. 

KOSTRÅDGIVNING
Vi kan hjälpa dig att gå ner / upp i vikt, motverka sjukdomar, bli piggare samt förbättra din prestationsförmåga genom hälsosam kosthållning. Vi lär dig även hur man tyder ingrediensförteckningen på matvaror som för det mesta är mycket vilseledande.

Vi är utbildade och arbetar enligt en metod av Professor T. Colin Campbell som varit med att bedriva den hittills största studien inom medicinsk historia vad det gäller kost och sjukdomar. Studien är mer känd som "The China Study".