Omorphia 20 är en fettreduceringsmaskin som med sina fem tekniker hjälper till att skulptera kroppen, reducera oönskade fettdepåer och strama åt lös hud. Så här fungerar de olika teknikerna:

Omorphia 20

Kavitation är en teknik som framförallt hjälper dig att bli av med oönskade fettdepåer. Tekniken innebär att ultraljudsvågor får fettcellen att vibrera så snabbt att små vakuumbubblor skapas (ultraljud används även t ex av tandvården för att ta bort tandsten). Till följd av vakuumbubblorna sprängs cellmembranet och fettet hamnar utanför cellen där det antingen bryts ner till energi, som då tas upp av blodet, eller också transporteras med lymfvägarna var fettet då antingen förbränns eller lagras i andra fettceller.

Infrarött ljus ökar syresättningen i cellerna samt ger en värmande effekt vilket leder till lindring av stelhet och smärta i leder och muskler. Tekniken ökar även blod- och lymfcirkulationen.

Radiofrekvens är en beprövad teknik som har använts inom kirurgin i över 70 år. Värmeenergin aktiverar kollagen- och elastinproduktionen i huden och har en uppstramande effekt.

Vakuummassage lyfter, formar och masserar huden både ytligt och djupt. Massagen ökar även blodcirkulationen.

Mekanisk massage jobbar djupgående på förtätad bindväv vilket ökar blod- och lymfcirkulationen.

Kur för bästa resultat

För att uppnå bästa resultat rekommenderas en grundkur på 10 behandlingar 2 gånger i veckan. Antal behandlingar och resultat är individuellt och påverkas av faktorer som område, typ av fett, ålder, kön och livsstil. Under kuren ska du avstå från snabba kolhydrater som höjer det fettlagrande hormonet insulin i blodet. Du bör gärna träna för att göra dig av med den frigjorda energin i kroppen och dricka rikligt med vatten. Du kan välja att träna på ditt gym, ta en powerwalk eller träna i vår klinik. Själva behandlingen är inte till för viktminskning, utan vi skulpterar kroppen och minskar oönskade fettdepåer.

I vissa fall kan blåmärken uppstå men dessa försvinner och är inte bestående, har du lätt för att få blåmärken informera din terapeut innan påbörjad behandling.

Boka kostnadsfri konsultation för information och rådgivning.
Vid köp av en kurbehandling bjuder vi på kostrådgivning.