NACKBESVÄR, RYGGONT, YRSEL, DOMNINGAR
Abdo var med om en mc olycka 2013 och efter det fick han stora besvär med yrsel, nackont, ryggvärk, domningar ut i armarna och kunde inte sova på rygg. Han provade behandlingar hos massageterapeuter, kiropraktorer mfl utan resultat. Läkare kallade honom för hypokondriker men fick morfin och smärtstillande. Abdo kom då till Kellerkliniken och fick veta att bland annat atlaskotan låg fel. Han upplevde att atlaskorrigeringen var en skön behandling och märkte stor skillnad direkt på plats. Han har kunnat sluta med morfin och andra smärtstillande samt upplever inte sina tidigare besvär längre.

EDS, ILLAMÅENDE, VÄRK, ÖVERRÖRLIG
Jeanette har diagnosen EDS (Ehlers-Danlos Syndrom) och led av illamående, värk och extrem överrörlighet. Efter atlaskorrigering och rehab-program med fascia djupmassage, stabilitetsträning, livsstilsråd och coachning på Kellerkliniken har nu Jeanette fått sitt liv tillbaka som hon själv uttrycker det.

HUVUDVÄRK OCH STELA MUSKLER
Ingrid kom till Kellerkliniken med besvär som huvudvärk dygnet runt och stela muskler. Efter atlaskorrigering och fascia djupmassage upplevde hon stor positiv skillnad.

Fler kundberättelser finns på vår youtube-kanal "Kellerkliniken"

FASCIA EXPERTEN DR. ROBERT SCHLEIP
Fascia experten Robert Schleip provade atlaskorrigering hos en kollega. Han var också en av talarna på Atlasprofilax-konferensen i Italien -17. Han har tagit fram Fazer fascia behandlingsredskap som vi använder i våra fascia djupmassage samt håller kurser i. Läs mer här...