KONSULTATION & UNDERSÖKNING
För oss är det viktigt att du som klient känner dig trygg och informerad om AtlasPROfilax®-metoden innan du gör en atlaskorrigering. Du binder dig inte till att göra en behandling utan väljer själv hur du vill gå vidare.

Vi undersöker hur atlaskotans position, samt resterande nack-/ryggkotor, vi undersöker även om det finns bäckenrotation och benlängdsskillnad.  Även hållningsanalys, rörelsetester osv.

Eftersom muskler och kotor påverkar varandra så ingår det även massage vid återbesöket. Beroende på hur mycket muskulära spänningar du har kan det vara nödvändigt att fortsätta med ytterligare några massagetillfällen. Du väljer själv om du vill gå vidare med dessa behandlingar hos oss eller någon annan massageterapeut, men det finns en fördel att fortsätta hos oss då vi redan har påbörjat en behandlingsfas och förstår hur kroppen reagerar efter en atlaskorrigering.

Konsultationen och undersökningen är kostnadsfri men det är ändå viktigt att du hör av dig i god tid om du behöver avboka. Vid sen avbokning debiterar vi 550:- då vi inte hinner boka in en ny kund med kort varsel.