Vad är AtlasPROfilax® ?
Lär dig mer om den globala ledande atlasbehandlingen AtlasPROfilax®
Betydelsen av atlaskotan C1 är välkänd för att fungera som sammankoppling mellan huvud och torso. Atlas, den första nackkotan, är involverad i mer än 50% av rotation av den cervikala ryggraden. Att vara liten i storlek, samtidigt har den 12 muskler kopplade med många nerver inblandade. Forskning och kliniska fall av moderna läkemedel indikerar att fysiologiska förhållandena hos atlas kan leda till nackbesvär, lemmarsmärta, problematiska ryggradsnerven till hjärnans signaltransduktion, störd blodtillförsel till huvudet och så vidare.

AtlasPROfilax®, en modern neuromuskulär massageteknik, applicerar vibrationstryck och masserar korta nackmuskler, med signifikant och hållbar effekt på den första nackkotan (atlas). Det hjälper till att korrigera pyramidernas position, lindrar muskelspänning och nervkompression och underlättar självåtervinningen av ryggradssystemet. Genom periodisk behandling med AtlasPROfilax kommer kroppens homostasin att etableras och patienterna kan enkelt styra kroppen genom lemmarnas snabba och flexibla verkan i överensstämmelse med hjärnfunktionen. Och den mest revolutionära om den här tekniken: det är en säker, omedelbart effektiv och i princip en gång applikation!

Kvaliteten
Atlasprofilax®-metoden kan och måste endast utföras exakt och säkert av en atlas specialist - så kallad Atlasprof® - utbildad vid AtlasPROfilax Academy Switzerland®, AtlasPROfilax Academy Latin America®, Atlas Fascial Release UG® eller andra auktoriserade träningsleverantörer. Endast de Atlasprof®s som är listade i den officiella katalogen på denna webbplats är behöriga att göra det och uppfylla kvalitetsstandarderna för både Internationella föreningen för kvalificerade Atlasprofs (IAQA) och de behöriga utbildningsleverantörerna.