Visste du att den första halskotan - Atlas - är rubbad ur sitt läge hos många människor? Detta tillstånd leder till en mängd fysiska och psykologiska besvär och sjukdomar. Lyckligtvis är det nu möjligt att flytta Atlaskotan till rätt position med hjälp av AtlasPROfilax®-metoden. Denna teknik upptäcktes och utvecklades av Dr. René-Claudius Schümperli (som själv var smärtsamt påverkad av en förskjuten atlas) i Schweiz mellan 1993 och 1996. Än idag pågår forskning om atlaskotan och fascia om hur stor betydelse dessa har för god hälsa. Mer information på den officiella hemsida.
Vanliga frågor och svar. Läs här..

Kostnadsfri konsultation
För oss är det viktigt att du som klient känner dig trygg och informerad om AtlasPROfilax-metoden innan du gör en atlaskorrigering.

Kostnadsfri undersökning 
Vi undersöker atlaskotans läge, samt resterande nack-/ryggkotor, vi undersöker även om det finns bäckenrotation och benlängdsskillnad.  Även hållningsanalys, rörelsetester osv.

Atlaskorrigering
En behandling av de korta nackmusklerna och fascia med hjälp av AtlasPROfilax wellness massagemaskin för att få atlaskotan till korrekt position.

Uppföljning med massage
Allt hänger inte bara på atlaskotan. Även muskler, fascia, ligament påverkar vår kroppshållning och hälsa. Därför ingår det massage på återbesöket. Vi anpassar behandlingen efter kundens behov.

Vi tipsar om bioscanning
En kroppsscanning för att se skador och dysfunktioner på kotor, nerver och muskler. Därefter behandlar vi med META-terapi som startar en läkningsprocess i kroppen.

Kundberättelser videoklipp
Detta är helt valfritt och du får dela med dig helt fritt från dina egna tankar och erfarenheter gällande våra behandlingsmetoder.