Visste du att den första halskotan - Atlas - är rubbad ur sitt läge hos de flesta människor? Detta tillstånd leder till en mängd fysiska och psykologiska besvär och sjukdomar. Lyckligtvis är det nu möjligt att flytta Atlaskotan till rätt position med hjälp av AtlasPROfilax®-metoden. Denna teknik upptäcktes och utvecklades av Dr. René-Claudius Schümperli (som själv var smärtsamt påverkad av en förskjuten atlas) i Schweiz mellan 1993 och 1996. Än idag pågår forskning om atlaskotan och fascia som går till klarhet från klarhet hur stor betydelse dessa har för god hälsa. Mer information på den officiella hemsida.
Vanliga frågor och svar. Läs här..

Kostnadsfri konsultation
För oss är det viktigt att du som klient känner dig trygg och informerad om AtlasPROfilax-metoden innan du gör en atlaskorrigering. Du binder dig inte till att göra en behandling utan väljer själv hur du vill gå vidare.

Kostnadsfri undersökning 
Vi undersöker hur atlaskotan ligger, samt resterande nack-/ryggkotor, vi undersöker även om det finns bäckenrotation och benlängdsskillnad.  Även hållningsanalys, rörelsetester osv.

Atlaskorrigering
En behandling av de korta nackmusklerna och fascian med hjälp av AtlasPROfilax wellness massagemaskin för att få atlaskotan till korrekt position.

Uppföljning med massage
Kotor och muskler hänger ihop och därför ingår massage på återbesöket för att lossa de knutor som funnits före atlaskorrigering men också för att jobba vidare på eventuell träningsvärk som uppkommit då man får en annan kroppshållning efter atlaskorrigeringen.
Precis som vid atlaskorrigeringen då man fokuserar på de korta musklerna och fascian så jobbar vi med fascia djupmassage på återbesöket.

Vi tipsar om bioscanning
Här kan vi göra en kroppsscanning för att se skador och dysfunktioner på kotor, nerver och muskler. Därefter behandlar vi med META-terapi som startar en läkningsprocess i kroppen.

Kundberättelser videoklipp
Detta är helt valfritt och du får dela med dig helt fritt från dina egna tankar och erfarenheter gällande våra behandlingsmetoder.

Mest lästa blogginlägg om AtlasPROfilax