Massage VM 2019

Det här året var det en stor ökning av deltagare, över 200 deltagare från olika länder.
Jag och Peter Logozar var de enda från Sverige. Peter hörde talas om Massage VM via min hemsida och är en av deltagare på mina fascia-kurser.
Peter tävlade i kategori "Swedish Massage" och jag bestämde mig för att endast tävla i "Freestyle western" det här året. Med en son på bara några månader kände jag mig inte alls i form av att tävla men åkte i alla fall. Jag gillar ju verkligen det här eventet.
Vi passade på att träffa mina släktingar och fira midsommar i Skåne för att sedan åka över bron till Danmark och delta i tävlingen.
Det var lite ändringar det här året från tidigare. Det fanns inget anatomitest. Pga att dubbelt antal deltagare var det inte möjligt att vara i tävlingsrummet och se de andra tävla. Jag fick höra av den tävlingsdeltagare som jag masserade under tävlingen att jag hade perfekt tryck och att det var en fantastisk behandling. (Fazer fascia-massage).
Jag pratade med organisatören Jeppe Tengbjern igen om att arrangera Massage SM och diskuterade lite om hur detta skulle vara möjligt. 
Trots att jag inte kände mig i form är jag glad över att jag var där och deltog.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulrika de jounge » Låt dig inspireras av BABOR:  ”Hej! Jag skulle vilja börja arbeta m BABOR och vill därför gå en ansiktbehandli..”

  • Jenny » Utbilda dig till tvålmakare:  ”Hej! Hur långa är dessa kurser ? Pris? När startar nästa? Skulle vara jätte kul ..”

  • lena kristophersson » Utbilda dig till tvålmakare:  ”hej undrar om ni har ngr kurser i tvålmakeri:) Med vänlig hälsning /lena i rober..”

  • KELLERKLINIKEN » Rengöring - Doctor Babor:  ”Hej Följande ingredienser är: •- Neuroxyl •- Microsilver •- Gamma-linolensyra •-..”

  • Karin » Rengöring - Doctor Babor:  ”Vilka ingredienser är det i Babor Dr Intensive Calling cleanser?”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln