Massage VM, Danmark -17

Vinnaren blev Naree Seume från Thailand. Hon tog guld både i sin kategori "Asien - thai warrior massage" och slutligen guld i stora finalen över alla kategorier. 

Där sitter jag, fjärde raden nerifrån i svart tröja!!!
90 deltagare från 31 länder, jag enda från Sverige. Blev ingen medalj för min del men hade otroligt kul. Det var väldigt inspirerande att få vara med och uppleva hela tävlingen. På VM utför deltagarna massagen på varandra, det vill säga, man är tre deltagare på samma massagebänk och där turas man om. En deltagare masserar nr 2 och den 3e får se på och sen byter man plats. På det här viset får man se hur andra massageterapeuter masserar och kanske kan snappa upp lite nya trix och massagegrepp, sen får man själv bli masserad och hur inspirerande och underbart är inte det?!!! Här pratar vi massage i högsta klass, och eftersom det är en pågående tävling så ger de verkligen allt.
Sen träffar man väldigt många trevliga människor och ger möjlighet att utöka sitt kontaktnät. Visst kunde man känna att det var tävling i luften men det var lika tydligt att många älskar vad de jobbar med och var där för att ha kul och få ny inspiration.

Etiketter: massage vm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln