Repotage tidningen Enterprise

Något jag ofta har fått höra är "Jag visste inte att det här fanns, jag fick höra talas om er och era metoder via en granne/kollega/vän. Varför skrivs det inte mer om det här?

Jag håller med! I samband med att jag skulle utbilda mig till atlasspecialist blev jag intervjuad av Norrtelje Tidning och kom med i ett ganska stort repotage som handlade om att jag funnit en "ny" metod och skulle gå utbildningen. Därefter var jag med i Aftonbladet Kropp & Hälsa bilaga om min resa från nackskada till att ha fått hjälp efter atlasprofilax. Därefter följde en tid av mycket jobb på min egen klinik och reser till andra städer där jag också utförde behandlingar. Var också och föreläste på skolor (ex Väddö folkhögskola), Fibromyalgiföreningar mm.
Tyvärr kunde jag uppleva periodvis att vissa tidningar inte ville skriva något om AtlasPROfilax för att de inte trodde att det skulle intressera deras läsare. Trots att den vanligaste åkomman människor söker sjukvård för är ryggbesvär samt hur vanligt det är att människor lider av huvudvärk, migrän, yrsel, nackbesvär, ryggont osv så tyckte man inte att det lät intressant att skriva om att det fanns en behandlingsmetod som kunde lindra eller ta bort dessa besvär.
Efter en tid blev jag sen kontaktad av flera tidningar som ville skriva om Atlasprofilax-metoden trots att det från början var tänkt att skriva om något helt annat. 

På kollaget nedan har jag tagit med en del repotage men det är inte alla. Sedan har mina kollegor också varit intervjuade i olika tidningar. På Kellerkliniken finns dessa repotage samlade i en pärm (även mina kollegors) som finns att läsa.

Förutom detta har vi även synts på olika mässor (främst hälsomässor), föreläsningar, Podcast, radio, bloggar, annonser osv.

Majoriteten av våra kunder kommer via rekommendationer från andra nöjda kunder och det är det bästa sättet att jobba på känner jag!

http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/atlaskotan--nyckeln-till-okat-valmaende

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulrika de jounge » Låt dig inspireras av BABOR:  ”Hej! Jag skulle vilja börja arbeta m BABOR och vill därför gå en ansiktbehandli..”

  • Jenny » Utbilda dig till tvålmakare:  ”Hej! Hur långa är dessa kurser ? Pris? När startar nästa? Skulle vara jätte kul ..”

  • lena kristophersson » Utbilda dig till tvålmakare:  ”hej undrar om ni har ngr kurser i tvålmakeri:) Med vänlig hälsning /lena i rober..”

  • KELLERKLINIKEN » Rengöring - Doctor Babor:  ”Hej Följande ingredienser är: •- Neuroxyl •- Microsilver •- Gamma-linolensyra •-..”

  • Karin » Rengöring - Doctor Babor:  ”Vilka ingredienser är det i Babor Dr Intensive Calling cleanser?”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln