Träffar handledare i Tyskland

Den 25:e april flög jag till Hamburg i Tyskland för att besöka min handledare (AtlasPROfilax). Jag reste tidigt på morgonen och var framme till mötet runt två-tiden. Det blev en kort fika och genomgång av behandlingsmetoden och samtal kring de situationer då klienterna inte får så snabba resultat och vad man kan göra för att påskynda återhämtningsprocessen. Jag gjorde en atlaskorrigering på en patient och handledaren meddelade att jag gjorde det helt korrekt, precis som vid kvalitetschecken några månader tidigare.

Det är lätt att tappa tålamodet om man inte får de resultat man önskar med en gång. Att ha levt med en felställd atlaskota som påverkat hela kroppen i flera antal år, kräver en viss tid av återhämtning. Det är viktigt att man låter denna process få ha sin gång och ha tålamod. Att ta hand om sig själv och sin kropp ska man alltid prioritera och särskilt efter en så stor förändring som atlaskorrigering kan i många fall kräva att man sköter om sin hälsa extra omsorgsfullt som tex med massage, näringsrik kost och mycket mer. Det blev en väldigt kort visit innan det var dags att ta flyget hem samma dag igen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulrika de jounge » Låt dig inspireras av BABOR:  ”Hej! Jag skulle vilja börja arbeta m BABOR och vill därför gå en ansiktbehandli..”

  • Jenny » Utbilda dig till tvålmakare:  ”Hej! Hur långa är dessa kurser ? Pris? När startar nästa? Skulle vara jätte kul ..”

  • lena kristophersson » Utbilda dig till tvålmakare:  ”hej undrar om ni har ngr kurser i tvålmakeri:) Med vänlig hälsning /lena i rober..”

  • KELLERKLINIKEN » Rengöring - Doctor Babor:  ”Hej Följande ingredienser är: •- Neuroxyl •- Microsilver •- Gamma-linolensyra •-..”

  • Karin » Rengöring - Doctor Babor:  ”Vilka ingredienser är det i Babor Dr Intensive Calling cleanser?”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln