Kvalitetscheck i Danmark

14 november -11 träffades alla svenska atlasprofs i Danmark hemma hos Helmut och Mia Zwer som delvis arbetar med AtlasPROfilax® i Malmö men som också har en mottagning i deras hem i Danmark. Det var första gången vi träffades alla atlasprofs och flera träffades för första gången, jag hade redan träffat alla.


Varje år måste vi genomgå en kvalitetscheck hur vi korrigerar atlaskota inför vår handledare, för att få behålla vår certifiering och stå med på den offeciella hemsidan. Det var därför vi alla träffades i Danmark. Vi skulle få träffa vår nya handledare (som jag redan träffat i Schweiz) men på väg till Danmark blev han sjuk och som en överraskning dök René Schümperli (grundaren av AtlasPROfilax®) upp tillsammans med Heike Göring som också är handledare, atlasprof och styrelsemedlem i AtlasPROfilax® Academy.

Det var ett mycket inspirerande möte med intressanta samtal då vi kunde utbyta erfarenheter och lära känna varandra bättre. Vi fick också veta en del nya tips från R Schümperli som senare varit till stor nytta.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln